Tradiční setkání členů (bývalých zaměstnanců)

Dne 30.11.2018 pořádal ZO OS FN Plzeň tradiční setkání členů (bývalých zaměstnanců) ZO OS FN Plzeň v kulturním zařízení JAS. Přihlásilo se 150 lidí, ale přišlo jich mnohem více. Všichni si akci náležitě užili a měli velkou radost z dárků, které jsme pro ně připravili.

Loket

Dne 01. 09. 2018 pořádala naše odborová organizace pro důchodce FN výlet do Lokte. Jde o nádherný gotický hrad ležící ve stejnojmenném městečku na řekou Ohří v chráněné krajinné oblasti Slavkovský les. Prohlídka hradu nabízí pohled na stavební vývoj Lokte. Dominantou je hranolová věž. Našim bývalým zaměstnancům přálo počasí, s organizací výletu byli spokojeni a těší se na příští akce.

Adventní zájezd do měst Bamberk a Bayreuth

Bamberk (německy Bamberg, staroněmecky Babenberg) je starobylé město ležící v úrodném údolí mezi dvěma rameny řeky Regnitz v Bavorsku v jihovýchodní části Německa.

Bayreuth (dříve česky Barout) je německé město, ležící v severním Bavorsku. Leží na řece Červený Mohan (Roter Main), je hlavním městem vládního obvodu Horní Franky a zemského okresu Bayreuth. Zároveň se jedná o městský okres (kreisfreie Stadt).

Členská schůze ZOOS FN Plzeň 14.11.2017

"Konec levné práce"

Dne 14. 09. 2017 se za naší ZO zúčastnili někteří členové manifestačního mítinku ČMKOS "Konec levné práce" v Praze, v aréně Sparta Podvinný mlýn. Cílem mítinku bylo dát zcela nový impuls, inspiraci, odvahu a naději pro kolektivní vyjednávání v České republice. Růst mezd a platů je totiž možný pouze za podmínek prorůstové hospodářské politiky státu, doprovázené zásadní modernizací české ekonomiky. Je nutné podotknout, že při příští obdobné akci by byla vítána větší účast členů nejen z našeho výboru, ale i z členské základny.

Milena Matoušková

Zoo Norimberk 3.6. 2017