FOTOGALERIE

SCHŮZE VÝBORU S PŘEDVÁNOČNÍM POSEZENÍM 2023

18. prosinec 2023 se stal dnem poslední schůze výboru ZO OS FN PLZEŇ v tomto roce. Setkání bylo naplánováno zároveň jako předvánoční posezení a proběhlo v restauraci Kozlovna v Plzni na Doubravce. Po splnění pracovních povinností, jsme navodili správnou předvánoční atmosféru vzájemným předáním vánočních dárečků a příjemným posezením. Postupem času se přítomní pomalu  rozcházeli s přáním všeho dobrého, klidných svátků vánočních a hlavně pevného zdraví.

ADVENTNÍ VÝLET DO LIPSKA 2023

Třetí prosincový víkend roku 2023 se stal víkendem, kdy naše ZO uspořádala pro své členy a jejich rodinné příslušníky adventní výlet do Lipska. Po dlouhé cestě čekala cestovatele krásná předvánoční atmosféra německých trhů v Lipsku., kterou si všichni náležitě užili.

SCHŮZE VÝBORU S OSLAVOU VÝZNAMNÉHO JUBILEA 2023

Dne 4. 12. 2023 se uskutečnila schůze výboru, v rámci které jsme byli pozváni naší předsedkyní paní Martinou Suchou na posezení do restaurace Hadí vrána, kde proběhla oslava  jejího významného životního jubilea. Naší paní předsedkyni přejeme pevné zdraví, hodně sil do další práce  a děkujeme jí za vše, co pro nás, členy naší ZO, dlouhodobě dělá.

ČLENSKÁ SCHŮZE ZO OS FN PLZEŇ 2023

Dne 6. 11. 2023 se ve středisku Totem Plzeň - Bolevec, jako již každoročně,  uskutečnila členská schůze ZO OS FN PLZEŇ. Schůze se zúčastnilo 57 členů ZO a hosty akce byli  vedoucí právního a sociálního odboru OSZSP ČR Ing. Ivana Břeňková, ředitel FN MUDr. Václav Šimánek a zástupkyně účetní firmy Němec SWN Ing. Alena Němcová. Účastníci nejen splnili povinnosti vyplývající z členské schůze, ale také si pochutnali na výborném občerstvení a odnesli si domů pěkný dárek.

SETKÁNÍ BÝVALÝCH ZAMĚSTNANCŮ 2023

Pátečního odpoledne dne 20. října 2023 jsme po roce opět připravili setkání pro bývalé zaměstnance (důchodce) FN Plzeň. Místem setkání se stalo, jako již tradičně, kulturní zařízení JAS Plzeň, jehož majitel pan Vladimír Hrabačka je nám dlouhodobě nakloněn a je s ním každoročně skvělá spolupráce. Ze setkání se omluvili zástupci pražského vedení OSZSP ČR a za vedení FN Plzeň přišla účastníky pozdravit Bc. Vanda Tomášková. Příjemné setkání s výborným občerstvením a vzájemným "poklábosením" si všichni pochvalovali a my můžeme jen doufat, že nám plánovaná vládní opatření nezkazí možnost uspořádat setkání bývalých zaměstnanců i v příštím roce.

DVOUDENNÍ VÝLET DO ZÁMECKÉHO AREÁLU DĚTENICE 2023

V sobotu 30. září 2023 se uskutečnil dvoudenní výlet do zámeckého areálu Dětenice, který pro své členy a jejich rodinné příslušníky uspořádala naše ZO. Již v autobuse po cestě tam, vše nasvědčovalo tomu, že se bude jednat o vydařenou akci. Po příjezdu jsme se rychle ubytovali a ihned poté absolvovali prohlídku zámku a zámeckého pivovaru, kde došlo i na ochutnávku zdejšího zlatavého moku. Pak jsme se přesunuli do zdejší vyhlášené Středověké krčmy. Zde na nás čekalo výborné tříchodové menu a zažili jsme tady středověk na vlastní kůži, včetně celovečerního programu středověkého stylu. Poté se postupně všichni přemístili do postelí. Ráno jsme posnídali opět na "středověký způsob" a následně se připravovali na odjezd. Cestou zpět většina z nás doháněla spánkový deficit. Do Plzně dorazil autobus se spokojenými účastníky v brzkých odpoledních hodinách.

VÝLET DO SAFARY DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 2023

Na sobotu 9. 9. 2023 byl naší ZO OS FN PLZEŇ, stejně jako v loňském roce, naplánován výlet pro  členy ZO a jejich ratolesti. Tentokrát do SAFARI PARKU Dvůr Králové nad Labem. Ráno okolo půl sedmé vyrazily z FN Bory opět dva autobusy plné dospělých i dětských pasažérů. Do cílové stanice jsme dorazili v pořádku a ve výborném čase. Po vyřízení potřebných formalit se všichni účastníci mohli vydat na cestu za zdejší faunou. Na pokochání se zvířectvem měli luxusních sedm hodin času. SAFARI PARK jsme opouštěli těsně před pátou hodinou odpolední a v 17 hodin se oba autobusy vydaly na zpáteční cestu do Plzně. Unavení, ale spokojení jsme dorazili do Plzně těsně po 20 hodině.

DOVOLENÁ V CHORVATSKU PRO ZAMĚSTNANCE FN 2023

ZO OS FN PLZEŃ byla pořadatelem červencové rekreace v Chorvatsku. Na pobytový relax vyrazili zaměstnanci FN PLZEŇ v pátek 7. 7.. 2023 a užili si jej v plné parádě, o čem svědčí přiložené fotografie.

ZÁJEZD PRO BÝVALÉ ZAMĚSTNANCE DO ZÁMECKÉHO AREÁLU

CHYŠE A KOSTELA SV. JIŘÍ V LUKOVÉ 2023

Na  3.6.2023  jsme připravili  pro bývalé zaměstnance (důchodce)  výlet do zámeckého areálu  Chyše  s   prohlídkou   zámku  a  zámeckého   pivovaru  a   ochutnávkou   místního   zlatavého  moku.  Poté ještě  návštěvu  kostela sv. Jiří  (tzv. Kostela duchů)  v Lukové.  Vydařené  počasí  a  chvála  účastníků jen podtrhla radost z naší "dobře odvedené práce".

PŘEDVÁNOČNÍ SETKÁNÍ VÝBORU ZO OS FN PLZEŇ 2022

Dne 19. prosince 2022 proběhlo předvánoční setkání výboru ZO OS FN PLZEŇ. Po splnění pravidelných povinností výboru následovalo posezení  se vzájemným předáním vánočních dárečků.

ZÁJEZD - ADVENTNÍ KRAKOV 2022

Ve dnech 3. a 4. prosince 2022 uskutečnila naše základní organizace pro své členy a jejich rodinné příslušníky dvoudenní zájezd do polského Krakova - Adventní Krakov. Účastníci navštívili historické památky Krakova, krakovské adventní trhy a známý solný důl Wieliczka.

MIKULÁŠSKÁ NADÍLKA 2022

Dne 1. prosince 2022 se konala, na SPŠ dopravní, Mikulášská nadílka pro děti našich členů. Před Svatou trojici (v našem případě čtveřici) bylo postupně předvoláváno jedno dítko za druhým. Čert přečetl provinění dětí z Knihy hříchů a hned si "malé hříšníky podal". Poté, co jim udělal na čelo čertovské znamení, se museli hříšníci vykoupit např. básničkou, za kterou si každé z přítomných dětí odneslo od Mikuláše a anděla sladkou odměnou v podobě předem dodaných balíčků.